tirsdag 9. juli 2013

De første dagene


Vi har nå vært noen dager i Yerevan. Flyet var forsinket til moskva og yerevan så vi var ikke framme i leiligheten før 08:00. Det var mye venting mellom flyene. Den første dagen sto vi opp tidlig og dro til FAR (Fond For Armenian Reilif), der vi hilste på Manane som er vår kontaktperson. Manane fortalte oss att det var helligdager i armenia denne helgen så noen arbeidere på barnehjemmet hadde fri så vi fikk også fri. Etter vi var å hilste på henne gikk vi ned til byen å kikket litt. Den andre dagen dro vi til waterworld og slappet av. Den tredje dagen var det mye uenigheter mellom oss og eieren av leiligheten, som mente att vi bare var to stk. Som skulle bo her. Men det ordnet seg til slutt. Da tilbragte vi resten av dagen i waterworld igjen. 

Idag sto vi opp tidlig og gjorde oss klar til å besøke vannverket i armenia med FAR. Vi fikk omvisning på vannverket først også hadde de vannkrigt med barna. Vi ble ufrivilligt med i vannkrigen, men det var gøy. 


De hadde en tradisjon og det var vannkrigen. Det var en lang dag med lek, masse mat, grilling og kaker. Vi ble bra kjent med de fleste barna på FAR, men det ble en lang dag. 



Vi var ikke tilbake før kl 21:00

Idag har vi vært på omvisning på FAR og fått tildelt noen oppgaver. vi har også lekt med barna. De har forskjellige kreative verksted, de hadde sang og musikk, teater, media, engelsk, noe av det vi skal være med på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar