mandag 27. juli 2015

Mandag

Hallo alle sammen!
I dag så var det første dag på barnehjemmet/ senteret. Vi kom dit kl 10:00 og ble vist rundt på senteret.



Dette er jo mitt andre år her men syntes det var like stas og spennende som de andre syntes, veldig godt å være tilbake. Mange av de ansatte på senteret husket meg, Jon Fredrik og Ingrid igjen, det gjorde at ivertfall jeg så hvor mye de faktisk setter pris på oss og er glad i oss.



Vi startet fort å leke med barna, alerede under omvisningen. Vi lekte stiv heks vi løp rundt i en liten kjeller/gymsal med høyt lyd nivå.




Det ble desverre ikke så mye leking med barna i dag på grund av at vi skulle møte en mann som heter Tim som er den Norske og Finske konsulen i Armenia. Vi møtta han på en kafé som heter Green bean som selger produkter han står bak.



Noen av disse produktene er bamser, pusslespill, vesker og dyr. Disse blir laget av hele 200 Armenske kvinner som får dette jobb tilbudet da.



 De sitter hjemme og syr disse og drar til et lager i Bert som grenser til Azerbadjan. For dere som ikke leste bloggen i fjor (fyfy) eller ikke kan noe om Armenia så er Armenia og Azerbadjan i krig, dem kriger ved grensen så det ikke noe grund for beskymring for oss.

Gleder meg masse til å få en full dag med leking, tegning og bli bedere kjent med alle de nye ansiktene i morgen! Hilser til alle der hjemme fra oss og ønsker dere en fin sommer videre. Takk for at dere har lest og følger med på hva vi driver med.

- Joakim Hansen Svendby

6 kommentarer:

  1. Klart vi følger med. Kjempespennende å lese om hvordan dere har det.☺️ Karin Alvar

    SvarSlett
  2. Det er både glede og ettertanke når dere skriver. Latter og en tåre I øyekroken. Blir både rørt og stolt av det dere gjør og bidrar med. Stor klem fra mamsen Merethe ☺

    SvarSlett
  3. Klart jeg må følge med i hva dere opplever og utretter ! Kjempefine ungdommer som "står på" og hjelper andre som er i vanskelige situasjoner i livet sitt. Stolt av dere!
    Kjempeklem fra bestemor Åse <3

    SvarSlett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
    Svar
    1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

      Slett
  5. Utrolig stolt av deg Joakim!
    Gleder meg til fortsettelsen. :D

    SvarSlett