mandag 4. august 2014

Helg



-Chantal-
Fredag ettermiddag/kveld
Etter vi var på senteret dro vi hjem for å hente badetøy og skateboard. Vi skatet så ned til bassenget litt borten for huset og tilbragte noen timer der. Så ville jeg og Joakim skate litt på parkeringsplassen ved bassenget og etter den tredje vakten hadde kommet og gitt oss beskjed på at det ikke var lov, så gikk vi vekk. Deretter dro Joakim og Jon Fredrik til Play City for å sjekke ut hva de hadde der, jeg, Karoline og Ingrid gikk hjem. Da vi alle hadde gjort oss klar og Joakim og Jon Fredrik var trygt hjemme, dro vi ned til ett ¨slott¨ for å sjekke ut den italienske restauranten. Joakim klarte å stikke seg på kniven når han spiste og ikke nokk med det, så klarte han å miste mat ut i vannet rett ved fontenen inne i restauranten! Vi kom tilbake ganske sent på kvelden/natten så vi gikk alle rett til sengs, slik at vi var klare til en bra morgendag!
-Chantal-

-Joakim-
Idag hadde vi felles frokost som alltid, Vi skulle til markedet før vi skulle dra på grill fest. Chantal, Ingrid og Karoline skulle ta bussen til metroen/T-banen, alle på buss stoppet var veldig hjelpsomme med og prøve å forstå hva dem mente, endte opp med at dem ringte til venner/familie for og få dem til å oversette. Dem kom seg til metroen og deretter ned til markedet. mens jeg og Jon Fredrik dro sammen litt senere. Det var ganske greit for da fikk jeg og Jon F skata og brent litt energi, vi kom oss ned til markedet og traff på damene. Chantal er ikke flink til å prute, men flink til Byttehandel. Hun fikk en selger på markedet til å prøve snus, han likte det så godt at det gikk helt fint for han og få en snus boks, litt penger mot en ring og ett kjede. Han ble så ivrig at han ville bytte sykkelen sinn mot det splitter nye brettet hennes også. Jeg fikk handla inn litt gaver, men ble dessverre ikke ferdig. Vi dro tilbake til leiligheten, gjorde oss klare og kom oss avgårde til Mira som er sjefen for senteret.




Kvelden ble booket med latter, god mat og herlige mennesker. Ble en lang kveld for alle.
-Joakim-



-Chantal/Joakim-
Idag sto vi opp for å gå til aragat. Vi kjørte i to timer fram til en restaurant og gikk derfra. Det endte opp med at Joakim og Jon F gikk helt til topps 3800moh, mens jeg, Ingrid og Karoline kom oss opp på 3600moh. Jeg og Ingrid gikk ned igjen. Karoline skulle egentlig bli med Joakim og Jon Fredrik men ombestemte seg og gikk ned alene litt etterpå.



Det var en flott tur!

-Chantal/Joakim-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar