torsdag 31. juli 2014

Torsdag 31.07

-Joakim-

I går etter middag ble Chantal gira på å kjøpe seg skateboard, det endte opp med at vi tokk Taxi ned til sentrum. Fant faktisk et ekte skateboard, et element brett, så Gratulerer med nytt brett Chantii. Chantal fikk testa brette litt nede i sentrum og utta for blokken, når vi skate utta får blokken så var det en kaffe kopp som føyk nedover fra en veranda 1m unna hue mitt.

I dag så spiste vi frokost, tokk bussen til senteret. Når vi kom skate Chantal nede i gymsalen med en annen jente, når det kom opp der ifra , så dem fornøyde ut. Jeg spilte basket med guttene der før vi dro videre til ett barnehjem.


Det senteret var for personer med ett eller flere handikap. Vi ble vist rundt i det svære senteret, når vi gikk inn i rommene hvor barna/voksende hadde terapi eller bare satt der så ble alle sammen kjempe glade av og se sjefen for senteret. Senteret åpnet for over 50 år siden, det er det eneste senteret for handikap´ede mennesker i hele Armenia. Vi ble kjørt tilbake til senteret for og hente tingene våres for da skulle vi videre igjen til ett minne museum for alle som mistet livet sitt under folkemordet i 1915.


Kjempe fint museum både inne og utta for. Dem hadde en flamme der som hadde brent siden 1967 får minne av dem som mistet livet.


På vei til et kjøpe senter nærheten av museum et så var det noen kles butikker som vi gikk inn å så på. Noen menn som sikkert jobbet der ville prøve brettene våres, så det var ganske morsomt å se på. Vi kom oss til kjøpe senteret, shoppet litt og spiste litt, Jon Fredrik fikk kontakt med noen skatere, dem kom frem til at jeg og Jon Fredrik skal ut å møte dem utta for operaen og skate med dem. Jeg og Jon Fredrik dro tilbake til leiligheten, mens Chantal, Ingrid og Karoline blei igjen får og handle. Når dem kom tilbake så dro jeg og Jon Fredrik ut får og skate, vi tokk taxi ned til sentrum og kruste videre ned til operaen. vi møtte de gutta Jon Fredrik hadde kommet over, skata litt med dem. vi skata lengere ned i byen, skata litt utta for et museum hvor dem hadde et svært fontene show. Når vi var på vei opp igjen, så vi dem samme folka som kjørte tur med bikkja. Mens vi var ute så har Chantal fått skata bittelitt uttafår, men det varte ikke lenge, hun fant ut at det kansje ikke var så lurt og skate når det pågikk en begravelse utta for. Dessverre var det en som døde i blokken i går kveld. Kondolerer til familie og venner.

P.S savner dere venner å familie.

-Joakim-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar