torsdag 23. juni 2016

De første avgjørelsene

Idag så kom vi på sentret og hoppet rett ut i fotball spilling med ungene. 


Senere på dagen har vi vært på besøk på ett annet barnehjem som kun er for jenter. Det sentret tar imot jenter ved 8 - 18 år. Men det er fire jenter der, som ikke har noen familie og komme tilbake til. Så dem får opplæring i en leilighet som de har bygd på nå, for at dem skal kunne greie seg selv etter hvert. Alle de fire jentene går på universitete. Så de jentene får 20 000 dram i mnd til ugifter De har plass til 18 jenter på sentret her. Sentret ble bygd i 2013, så det er ganske nytt. Jeg synts dette sentret hørtes veldig spennede ut, utrolig kult prosjekt. Følte ut som at det var ganske likt Hiimsmoen opplegget. Sentret er kristent så det er utrolig strengt der. De har dem samme hovedreglene som Hiimsmoen har. 


Idag har vi gjort noen avgjølelser, som vi har fått gjort til at vi har hjulpet 4 familier videre. Vi har  delt ut 768 000 dram. På fredag den 1/7 - 2016 så skal vi være med og levere tingene vi har kjøpt til disse familien. Så har vært veldig vansklige valg i dag, men vi har kommet til en enighet. Men vi fikk plutselig 1000 kr ekstra fra en som vil støtte oss, og det gjorde at vi faktisk kunne hjelpe en familie helt ut, at vi kunne hjelpe Elenas familie med både tak og strøm. Det er utrolig kult av dere, at dere følger oss på denne turen vi er på. Spesielt ikke all den støtten vi får fra dere. Vis ikke det hadde vært for dere, så hadde vi ikke vært her nå. Og husk, det er fortsatt mulig å støtte prosjektet! Grunnen til vi har valgt disse familiene er fordi det er dem som har gjort størst inntyrkk på oss, og for at vi skal følge noen familier over lengere tid.

Her er en liste av hva vi har handlet til familiene ;

Elenas familie; Matrialer til tak og strøm.



Arayiks familie; Matrialer til tak.



Qnariks familie; matrialer til bad. 



Vi har fjernet det som ikke er minst viktig for de familiene her, eller det de kan klare å løse midlertidig eller med gamle vinduer/planker osv. Det er for at vi skal ha penger videre til noen andre familier vi kan hjelpe. Imorgen skal vi ut og besøke to familier også skal vi innom en ganske kjent kirke.

Jonathan


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar