mandag 20. juni 2016

Første dag på senteret

I dag var vi første dag på senteret hvor vi startet dagen med ett møte, der fikk vi all informasjon om hva senteret holder på med og hvordan det fungerer. Vi satt i møte i ca. 2 timer også gikk jeg og jonathan ut for å leke med ungene. Mitt første inntrykk av ungene var at de ble veldig glad for å se oss å for meg var det veldig spesielt på en god måte, mann ser folk som kanskje ikke har det så bra hjemme hos sine foreldre, men jeg kunne se de hadde det godt der.
Å inntrykket mitt av de som jobbet der var at de bryr seg om ungene å vil gjøre det beste for hver enkelt, om det er å komme hjem til familien eller bli selvstendig på egenhånd etterhvert. De er veldig imøtekommende å fine å snakke med, de gir oss også veldig detaljert informasjon om det meste rundt senteret! Blir litt vanskelig til tider i møtene også siden jeg ikke er så flink i engelsk så ingrid oversetter en del for meg, men de som jobber med oss på senteret er flinke i engelsk å greie å kommunisere med! Men de fleste av barna snakker kun armensk så er litt vanskeligere å kommunisere med de til tider så da blir det en del tegnespråk, men de prøver å forstå hva vi prøver å si å er veldig lærevillige i det meste.

 

På slutten av dagen ble det en del snakking med de ansatte siden barna lå og sov, også har vi fått plan for hva vi skal gjøre de neste ukene! Var veldig spennende å være på senteret første dagen, det gjør mange fine å tøffe inntrykk å få se hvordan de lever å har det sammen!

I morgen drar vi å besøker 3 familier Hiimsmoen har hjulpet før, jeg ser veldig frem til det også! Har gledet meg til å få begynne med å dra rundt å se hvordan folk på landet lever også!

Hilsen Kennet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar